Kullens Företagslots AB
Wittstocksgatan 36
115 27 Stockholm
tel 08-664 68 26
mobil 0709-52 42 14
info@kullens.se


Affärsutveckling & Rådgivning
Kullens Företagslots hjälper entreprenörer och innovatörer att utveckla sina affärer. Vi jobbar med rådgivning och konsultering inom områdena finansiering, kommersialisering av innovationer samt teknikutveckling och patent. Dessutom hjälper vi till med rekrytering av chefer och styrelseledamöter.

Utbildning & Coaching
Inom området affärsmannaskap jobbar vi också med utbildning och coaching.

Våra kunder är företag som vill utvecklas och söker stöd i de tillväxtprocesser som uppstår när man ska ta in nya ägare, starta nya samarbeten, hitta nya arbetsformer och affärsmodeller. Där bidrar vi med kompetens och nätverk.

Vi har vårt säte på Rindö utanför Vaxholm och på sommaren delar vi gärna med oss av skärgårdsnaturen genom att erbjuda mindre företag och ledningsgrupper skräddarsydda konferenspaket, där vi står för både innehåll och utförande.
 
Vår kompetens
Tomas Järnmark - med mångårig erfarenhet av småföretagande, affärsutveckling, innovationer och finansiering. Stor erfarenhet av teknikutveckling och patent.

Maria Svefors Järnmark - har erfarenhet från bl.a bank och finanssidan. Fungerar som bollplank i affärsprocesser, utbildar i affärsmannaskap, rekryterar ledningsgrupp och styrelse.


Om företaget

Utbildningar

Partners & Länkar

Startsidan